Суспільство

Міжнародна організація з міграції вивчає потреби Чернігівщини

Попри постійні обстріли прикордонних населених пунктів, Чернігівщина починає відновлювати те, що знищено протягом активних бойових дій. У цій справі область відчуває підтримку держави та міжнародних партнерів.

Зокрема сьогодні у Чернігові працювали представники Міжнародній організації з міграції (МОМ). Ця потужна міжнародна міжурядова організація наразі розширила спектр роботи та серед іншого пропонує гуманітарну підтримку регіонам, що постраждали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електропостачання в мікрорайоні Бобровиця: чому відновлення триває так довго?

Детальніше про стан справ на Чернігівщині МОМ розповів заступник голови обласної військової адміністрації Дмитро Іванов. До спілкування також долучилися директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Сергій Болдирев; директор Департаменту економічного розвитку Олександра Хомик та начальник відділу зовнішніх зносин цього ж Департаменту Віктор Власенко.

«На даний час  серед пріоритетів роботи обласної військової адміністрації —відновлення роботи підприємств, що забезпечують життєдіяльність територій: підприємств критичної інфраструктури області; соціальних закладів, житлового фонду, — акцентував Дмитро Іванов. — Ми щиро дякуємо за увагу до нашого регіону і будемо раді будь-якій підтримці».

Сторони обмінялися баченням подальшої співпраці та визначилися з першочерговими задачами.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Ще статті по темі

Back to top button