Суспільство

МОН затвердило графік іспитів для вступу до магістратури у 2024 році

Український центр оцінювання якості освіти опублікував календар вступних випробувань для майбутніх магістрів. 

Іспити проходитимуть у дві сесії. Основна сесія іспитів відбудеться з 24 червня до 15 липня, додаткова – з 31 липня до 14 серпня. 

Відповідний план проведення та організації вступних випробувань затвердило Міністерство освіти і науки, повідомив його очільник Оксен Лісовий.

Також передбачено два періоди реєстрації людей, які бажають складати єдиний вступний іспит (ЄВІ) або єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ), – основний та додатковий. 

Основний етап реєстрації триватиме із 7 до 29 травня включно. Реєстрацію здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водіїв попереджають про погіршення погодних умов на вихідних на Чернігівщині

Зареєстровані учасники отримають екзаменаційні листки, у яких буде зазначено дані для входу на інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури». 

У додатковий період (17-21 червня) матимуть змогу зареєструватися для проходження ЄФВВ та/або ЄВІ ті особи, які не змогли цього зробити під час основного періоду реєстрації.

До 17 червня учасники, зареєстровані на основну сесію вступних випробувань, отримають на своїх інформаційних сторінках запрошення-перепустки, де будуть вказані дата, час і місце проведення тестування, а до 26 липня – учасники додаткової сесії.

Інформація про результати основної сесії за шкалою 100-200 балів з’явиться на інформаційних сторінках учасників до 20 липня, додаткової – до 20 серпня.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Українська правда

Ще статті по темі

Back to top button