Суспільство

Мотопатруль: чи будуть у Чернігові полісмени-байкери

Нещодавно в Україні з’явилися перші мотопатрулі. Запровадили їх у Києві. ЧЕline поцікавився в патрульної поліції Чернігівщини, чи стосуватиметься з часом таке нововведення нашої поліції.

«У Чернігові наразі не планується. На 23 серпня перші 16 мотопатрулів були запущені в Києві. По всій Україні цього проекту немає в планах на реалізацію», – розказує т.в.о. інспектора зі зв’язків із громадськістю патрульної поліції Аліна Палуб.

За словами прес-офіцера, проект вирішили реалізувати спершу в Києві через те, що мотопатрулі найефективніші в тих місцях, де важко пересуватись звичайним автомобілям, а Київ є найбільш густонаселеним містом України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі області пропонують хабарі поліцейським

Загалом проект було реалізовано за підтримки «Канадської поліцейської місії в Україні», і для правильного мотопатрулювання наші правоохоронці проходили під наглядом канадських колег тритижневі підготовчі курси.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Мало байкеров по ночам,так еще пусть полицейские гоняют. Понабивали Приусов,еще пусть понабивают мото, так на Приусах хоть 4 колеса,сами целыми оставались,а вот с мото посерьезней.

  2. какой мото патруль велосипеды выдать всем пусть педали крутят законов не знают на джипах гоняют

Back to top button