Суспільство

На часі для жителів Височанської громади – питання доступу до медичних послуг і збереження землі

*Актуально

Депутати Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Сергій Баришовець (голова обласної партійної організації) та Валерій Колоша відвідали Височанську громаду на Борзнянщині, де з дотриманням усіх правил карантину поспілкувалися з місцевими жителями та депутатами сільської ради. Разом вони обговорили перспективи розвитку громади, актуальні питання її життєдіяльності, проблеми, що хвилюють людей на цій території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Половину депутатських мандатів на довиборах у громадах Чернігівщини отримав «НАШ КРАЙ»

За словами Сергія Баришовця, жителі села Велика Доч занепокоєні ситуацією, що склалася з їхніми земельними наділами. Раніше через відсутність землі у Великій Дочі мешканцям села виділили земельні ділянки поблизу села Шаповалівка, а зараз цей населений пункт увійшов до складу Борзнянської громади. «Не всі громадяни свою земля приватизували, а тому є загроза, що земельні ділянки виставлять на продаж через аукціон. Це питання потребує юридичного супроводу, щоб захистити інтереси жителів громади», – зазначив Сергій Баришовець.

Інше важливе питання для жителів місцевої громади – отримання медичних послуг у Борзнянській районній лікарні, адже йдеться про те, щоб громада теж виділяла доволі значні кошти на її утримання.

170290968_484879939537030_4175596562360488748_n

Ще актуальні для мешканців місцевої громади питання ремонту місцевих доріг, відновлення освітлення, якісної води тощо.

Валерій Колоша, який співпрацює з Височанською громадою як депутат облради, зазначив, що за зверненням мешканців громади будуть розглянуті та підготовлені відповідні депутатські звернення і запити. Також він наголосив, що вкрай важливо мати хороший діалог із жителями громад, аби оперативно й результативно реагувати на їхні звернення та пропозиції. Над цим питанням наполегливо працюють депутати від «Нашого краю».

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button