Суспільство

На Чернігівщині анулювали ліцензії трьом забудовникам

За 10 місяців 2016 року Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції в Чернігівській області було проведено 89 перевірок за дотриманням суб’єктами господарювання ліцензійних умов.

Про це ЧEline повідомили у прес-службі Держархінспекції.

Із них 85 планових і 4 позапланові перевірки, а також 5 комплексних перевірок за наказом Мінекономрозвитку України.

За результатами планових перевірок 46 суб’єктів господарювання підтвердили здатність виконувати ліцензійні умови, в 39 були виявлені порушення, тому рішенням Ліцензійної комісії Держархбудінспекції України дію ліцензій було призупинено.

Трьом суб’єктам господарювання – ВАТ «Чернігівбуд», ТОВ «Смітенерго», ТОВ «Підрядник» — ліцензії були анульовані. За результатами позапланових перевірок чотирьом суб’єктам господарювання дію ліцензії на будівництво було відновлено.

Також співробітниками Управління надаються консультації суб’єктам господарювання, які мають намір отримати ліцензію на господарську діяльність, пов’язану зі створенням об’єктів архітектури. За 10 місяців 2016 співробітниками Управління надано 60 консультацій у сфері ліцензування.

Усього в Чернігівській області зареєстровано 196 суб’єктів господарювання, які мають ліцензію на господарську діяльність, пов’язану зі створенням об’єктів архітектури на об’єкти IV і V категорій складності.

Ще статті по темі

Back to top button