Суспільство

На Чернігівщині двоє рибалок незаконно наловили 9 кілограмів риби на понад 50 тисяч гривень (Фото)

14 вересня в урочищі «Замглай» поблизу села Вишневе Ріпкинської громади двоє місцевих жителів незаконно наловили 9 кілограм риби, грубо порушили Правила рибальства та завдали збитків рибному господарству на понад 50 тисяч гривень.

Фото: Чернігівський рибоохоронний патруль.

Про це повідомляє Чернігівський рибоохоронний патруль.

Рибалок викрив рибоохоронний патруль разом з працівниками сектору водної поліції ВРПП ЧРУП ГУНП у Чернігівській області, коли вони в урочищі «Замглай» ловили рибу з човна за допомогою двох поріжних сіток, що є забороненим знаряддям лову.  Порушникам в протизаконний спосіб вдалося  добути 17 екземплярів риби, загальною вагою 9 кг. Серед них 11 екземплярів щуки звичайної і по 3 екземпляри лина та окуня звичайного. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 52 428 гривень.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З прикордоння Чернігівщини евакуювали трьох жителів (Відео)

На порушників складено адміністративні протоколи за частиною 4 статті 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Ріпкинського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності.

Заборонені знаряддя лову, незаконно добуті водні біоресурси, металевий човен та мотоцикл ІЖ «Планета-5» у порушників вилучили.

Фото: Чернігівський рибоохоронний патруль.

З 5 серпня по 20 вересня 2024 року (включно) на всій території Чернігівської області триває заборона на вилов річкових раків.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button