Суспільство

На Чернігівщині «Наш край» допоміг молодіжному табору «Січ»

*Актуально

Благодійний фонд «Наш край» надав матеріальну допомогу молодіжному табору «Січ», що зараз проходить у Сосниці на Чернігівщині.

Як повідомив директор-розпорядник благодійного фонду «Наш край» Олександр Любарець, підтримка дітей і молоді належить до пріоритетних завдань фонду.

«У таборі зараз відпочивають діти, підлітки з усієї області, і «Наш край» долучився, аби їхній відпочинок був змістовним і цікавим», – сказав він.

За словами співорганізатора табору, заступника голови Сосницької районної ради Геннадія Смаглюка (представника партії «Наш край»), цього року молодіжний спортивно-патріотичний табір «Січ» проводиться уже вдруге. Його головна мета – відродження національних традицій, звичаїв нашого народу, вивчення української культури, формування в дітей і молоді патріотизму та почуття національної гідності.

Життя в таборі «Січ» ґрунтується на принципах дружби, взаємоповаги та козацького побратимства. Під час відпочинку діти пройдуть експрес-курс історії українського козацтва, також відбудуться заняття з основ військової справи та медицини, лекції і тренінги з основ здорового способу життя; зустрічі з духовним наставником, священиком для підвищення морально-духовного рівня, заняття з розвитку особистості.

Підтримку в проведенні табору традиційно надає Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації. Також допомагають депутати, місцеві підприємці, адже перебування півсотні дітей у таборі упродовж 10 днів є безкоштовним.

Прес-служба благодійного фонду «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button