Суспільство

На Чернігівщині немає місця для евакуйованих з Китаю внаслідок епідемії коронавірусу

Чернігівська область немає можливості розміщення евакуйованих з Китаю громадян в підпорядкованих закладах охорони здоров’я області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До коронавірусу «готові»: в Чернігові в аптеках відсутні захисні маски (Відео)

Таку відповідь надіслало Управління охорони здоров’я Чернігівської облдержадміністрації на запит громадської організації «Чернігівська правозахисна спілка».

«На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 31.01.2020 № 4114/0/1-20 щодо проведення евакуації громадян України з території КНР та визначення місць можливого розміщення евакуйованих громадян з метою їх ізоляції Міністерство охорони здоров’я України листом Управління від 13.02.2020 № 01-07/873 було повідомлено про неможливість розміщення евакуйованих громадян в підпорядкованих закладах охорони здоров’я області»,- йдеться у листі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус: як не стати жертвою загрози, що насувається (Відео)

Запит стосувався питання щодо вибору місця розміщення на території Чернігівської області евакуйованих з Китаю внаслідок поширення коронавірусної інфекції COVID-19 пасажирів, членів екіпажу та супроводжуючих осіб для медико-санітарного спостереження, надання згоди та/або відмову розміщення евакуйованих з Китаю громадян.

Відповідь на запит _ без адреса _

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button