Суспільство

На Чернігівщині Першотравень пройшов спокійно

До несення служби з забезпечення публічного порядку та безпеки під час святкових заходів і масових гулянь на Чернігівщині загалом було залучено 115 співробітників різних підрозділів і служб поліції.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

За підсумками перших двох травневих днів наша область повністю підтвердила свій рейтинг однієї з найбезпечніших в Україні (четверте місце з-поміж усіх регіонів у 2016 році, згідно з рейтингом від Інституту суспільно-економічних досліджень).

Нечисленні святкові заходи в обласному центрі та в районах пройшли спокійно, суттєвих порушень публічного порядку зафіксовано не було.

Паралельно поліцейські з Чернігівської області долучилися до підтримання правопорядку і в столиці: зведений загін правоохоронців із Придесення 30 квітня відбув до Києва для забезпечення заходів із підготовки та проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017». До складу загону входять 60 правоохоронців.

Так, десятеро з них на службових автомобілях забезпечують супровід транспорту конкурсантів під час поїздок на репетиції та повернення до місць проживання. Решта чернігівських поліцейських щодня виходить на піше патрулювання Дарницького району столиці.

Поліція продовжить нести службу в посиленому режимі як під час святкування Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, так і надалі, до завершення фінальної частини Європейського пісенного форуму в Україні.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button