Суспільство

На Чернігівщині пройшли змагання ракетомоделістів (Фото)

20 квітня Чернігівським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді на базі аеродрому в с. Чемер Козелецького району організовано та проведено ІІІ етап Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді (юніори) з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів (юнаки).

Про це ЧЕline повідомили в управлінні освіти і науки Чернігівської ОДА.

У змаганнях взяли участь команди з Ніжинської, Новгород-Сіверської станцій юних техніків, Куликівського центру позашкільної освіти, Семенівського центру дитячої та юнацької творчості, Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Всі етапи виготовлення моделей – від проектування до складання – учасники виконали самостійно, а запуск ракет викликав непідробне захоплення глядачів. Цікаво, що участь у змаганнях взяли навіть дівчата.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинський ракетомоделіст посів перше місце на чемпіонаті світу

У рамках змагань розіграна особиста та командна першість. Загальнокомандна першість розподілилась таким чином: І місце – Ніжинська СЮТ; ІІ місце – Чернігівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді; ІІІ місце – Семенівський центр дитячої та юнацької творчості.

За результатами змагань буде сформовано команду, яка представлятиме Чернігівську область на всеукраїнському рівні.

Ще статті по темі

Back to top button