Суспільство

На Чернігівщині стартував конкурс на кращий танковий взвод Збройних Сил України (Фото)

Конкурс на кращій танковий взвод Збройних сил України розпочався на Чернігівщині на базі 1-ої окремої танкової бригади оперативного командування «Північ».

У змаганнях приймають участь танкові взводи, які  представляють  Сухопутні війська Збройних Сил України, Високомобільні десантні війська Збройних Сил України та Військово – морські Сили Збройних Сил України. Попередньо кожний з підрозділів вибороли першість серед своїх видів та змагатимуться між собою за звання найкращого танкового взводу у Збройних силах України.

Про це ЧЕline повідомив начальник прес-служби ОК «Північ» Віталій Кирилов.

Усі учасники конкурсу це справжні фахівці своєї справи, які мають досвід не лише виконання стрільб на полігоні, а виконання бойових завдань в районі проведення АТО.

До початку проведення практичної фази конкурсу було обов’язкове проходження медичного огляду та складання заліку із знання заходів безпеки під час стрільб і водіння.

Після підняття державного прапору з нагоди відкриття змагання, присутні вшанували пам’ять бойових товаришив, які поклали своє життя за Україну на сході країни та поклали квіти до пам’ятних дошок загиблим в АТО військовослужбовцям 1 окремої танкової бригади.

В першій день в ході жеребкування оргкомітет визначив порядок виконання вправ. Танкісти підготували техніку та привели озброєння до виконання стрільб.

За умовами конкурсу, учасники змагань випробовуватимуть себе у трьох номінаціях: спортивна, професійна та злагодження підрозділу, які включатимуть в себе окремі завдання.

Варто зазначити, що цього річ призовий фонд для учасників змагання збільшено і становить 200 тис грн., який буде поділено між конкурсантами на 100, 60 та 40 тисяч за зайняті місця відповідно.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button