Суспільство

На Чернігівщині студенти гайсали на танках

На базі 169-го Навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України «Десна» проведено практичні заняття із майбутніми командирами механізованих взводів — випускниками факультету підготовки офіцерів запасу Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танки переправляють через річку: навчання на Чернігівщині (Відео)

Протягом кількох днів студенти ознайомлювалися з навчально-матеріальною базою «Десни» — одного з найбільших навчальних центрів, який готує фахівців практично всіх спеціальностей для Сухопутних військ. Тут заняття проходять не лише в навчальних корпусах, але й на тактичних полях, полігонах та танкодромах. Навчальні класи Центру класи обладнані новітніми тренажерами та дають можливість слухачам, не виходячи з навчальних аудиторій, зорієнтуватися на місцевості, вивчати її особливості перед тим, як виїжджати на полігон, відпрацьовувати професійні навички.38764075_243768769589065_5864464889895976960_n

Під час занять під керівництвом представників Навчального центру випускники факультету офіцерів запасу університету виконали вправи з водіння БМП та танків на тренажерах.

Особливу зацікавленість та захоплення молоді викликали заняття безпосередньо на тактичних полях та полігоні. Там вони закріпили навички з водіння бойової техніки. Також було проведено обкатку танками, яка є важливим елементом психологічної підготовки особового складу до ведення бойових дій.

Прес-служба Національного університету оборони України

Ще статті по темі

Back to top button