Суспільство

На Чернігівщині учасники АТО отримали у власність 884 земельні ділянки

У поточному році Головним управлінням Держгеокадастру у Чернігівській області передано у власність учасникам АТО (ООС) 884 наділи  загальною площею 1 428,04 гектара. За цей же період землевпорядною службою Чернігівщини надано військовослужбовцям 2 103 дозволи на розроблення землевпорядної документації на земельні ділянки загальною площею 3 145,68 гектара.

Загалом від часу запровадження ініціативи про надання земельних ділянок учасникам АТО (ООС), до Держгеокадастру Чернігівщини надійшло 11 246 заяв від військовослужбовців про отримання у власність земельних ділянок. За результатами розгляду заяв військовим надано 8 649 дозволів на розроблення землевпорядної документації на наділи загальною площею понад 11 345,29 гектара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці просять встановити мораторій на підвищення тарифів до завершення виборів Президента України

Для ведення особистого селянського господарства учасникам АТО (ООС) надано 5 555 дозволів на ділянки загальною площею 11 000,34 гектара. Займатися індивідуальним садівництвом військові планують на 3 094 ділянках загальною площею 344,95 гектара.

Звернення військовослужбовців землевпорядна служба розглядає у першочерговому порядку.

Довідково. На сайті Держгеокадастру розміщено покрокову схему дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки.

Ще статті по темі

Back to top button