Суспільство

На Чернігівщині військові посилили соціальний захист мужніх людей

В Чернігові особлива увага приділяється забезпеченню належного  соціального захисту військовослужбовців ЗС України, ветеранів військової служби, учасників бойових дій, військовозобов’язаних, резервістів  та членів їхніх сімей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент присвоїв почесне найменування чернігівській військовій частині

Наразі Чернігівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки і Соціально-психологічний центр м. Славутич уклали Меморандум про співпрацю. Підписали Меморандум військовий комісар полковник Олександр Криворучко і заступник директора центру Юрій Акименко.

Віднині фахівці центру надаватимуть військовослужбовцям, учасникам бойових дій, ветеранам тощо кваліфіковану безоплатну допомогу щодо збереження та відновлення психічного і фізичного здоров’я.

Особлива увага приділятиметься людям, які потребують реабілітаційних заходів подолання наслідків перенесених бойових психічних травм, а також профілактиці агресивної та саморуйнівної поведінки, навчанню прийомам і методам саморегуляції з метою зниження в реальних умовах життєдіяльності негативних психологічних станів, формуванню позитивних мотивацій, соціальних установок на життя та професію.

Інформагентство Міноборони України «АрміяInform» (м. Чернігів)

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button