Суспільство

На Чернігівщині встановили укриття для дошкільнят вартістю три мільйони гривень

У Козельці в дошкільному закладі № 2 нещодавно встановили укриття вартістю 3 мільйони гривень. Нове укриття здатне вмістити 120 людей. 

Про це повідомляє Козелецька селищна рада.

Укриття розраховане на одночасне перебування 120 осіб – вихованців та працівників закладу дошкільної освіти. Воно має два виходи, санвузол, обладнане електрикою, інтернетом, опаленням, місцями для сидіння, меблями, ігровим інвентарем, дидактичними матеріалами, забезпечене засобами першої медичної допомоги, запасами води, протипожежними засобами, шанцевим інструментом. А щоб дітям було веселіше і вони не боялися спускатися в укриття, працівники закладу розмалювали стіни яскравими малюнками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині затримали диверсійну групу, яка намагалася зірвати перевезення особового складу, постачання техніки та зброї на передову (Фото)

Проєкт реалізували за бюджетні кошти. Підрядника визначили на відкритих торгах. За словами директорки дошкільного закладу освіти, вже 60 родин виявили бажання віддати на навчання своїх діток до цього закладу. Всього заклад розрахований на 75 дошкільнят.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button