Суспільство

На Чернігівщині за загадкових обставин вночі згорів Весільний будинок (Фото)

Середньовічні методи вирішення питань і досі застосовуються в нашій країні. Яскравий випадок – ситуація в 210-му окрузі. Сьогодні в Бобровиці згорів Весільний будинок, який народний депутат України Борис Приходько за власні кошти – майже півмільйона гривень – з нуля збудував на прохання бобровичан.

«Під час передвиборчої кампанії люди просили мене про нього і я виконав свою обіцянку. Це був особливий і для мене проєкт, адже я пообіцяв бобровицькій молоді, що вони одружуватимуться у красивому місці. Будівля вже була зведена, залишилися внутрішні роботи та зовнішнє оздоблення. Весільний будинок я планував безкоштовно подарувати громаді міста, проте міська рада почала створювати різні перепони, робочі групи й навіть запланувала його знести. Насправді дивна позиція, адже в Бобровиці зараз відсутня пристойна будівля для одружень», — зазначив Борис Приходько на своїй сторінці у Facebook.

110278068_1664325917050852_5842712787588043893_n

Сьогодні вночі Весільний будинок дивним чином загорівся. До речі, електрику там ще не підводили. Мабуть, цей важливий для бобровицьких молодят об’єкт мозолив комусь очі. Це низько й аморально…

«Друзі! Це не моя особиста втрата, це втрата усієї Бобровицької громади, зокрема молоді, яка тут живе, створює сім‘ї і народжує дітей, і мріє про комфортне життя», — зазначає Борис Приходько.

Ще статті по темі

Back to top button