Суспільство

На Чернігівщині живе людина, до якої не чіпляється COVID-19

Багато жителів Чернігівщини, навіть попри дотримання всіх профілактичних рекомендацій лікарів, перехворіли на ковід різного ступеня важкості. Чимало людей цієї хвороби бояться. Щоправда, є такі, яких вона, як кажуть, не бере. Це зокрема Юрій Вульвач із Козельця.

До речі, про цього чоловіка ЧЕline неодноразово розповідав як про новаторського дизайнера одягу й актора, який знявся вже в багатьох епізодичних кіноролях і продовжує цю справу. Нині пан Юрій знову змусив про себе говорити.

Не так давно на телеканалі ТРК «Україна» вийшла передача «Головна тема», що була присвячена ковідній тематиці. На передачі з’ясовували, чому до деяких людей не чіпляється цей недуг. Серед ковід-недоторканних був і житель Козельця Юрій Вульвач.

Своїми секретами здоров’я чоловік поділився і з ЧЕline.

«У мене хороший імунітет. Серед усіх учасників згаданої передачі я був найстаршим. Щоправда, нещодавно мені довелося робити тест, бо підскочила температура. Дочка сказала: «Бігом робіть тест, а то не приїдемо». Живе вона в Чернігові. А дружина моя працює в гімназії.

Я спочатку не хотів робити цього тесту. Думав: «А раптом я хворий на ковід, тож ця звістка боляче вдарить по репутації. Люди казатимуть, який же він ковід-недоторканний. А вийшло, що насправді недоторканний – результат тесту негативний», – у коментарі для ЧЕline розказав Юрій Вульвач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівка назбирала колекцію котів (Фото)

Між тим, пан Юрій знає, як це – хворіти на застудні та грипозні недуги.

«Колись давно, років 10 тому, також поширювався якийсь новий вірус – пташиний грип, здається. То підхопив, була температура 39. А я температуру ніколи не збиваю. Хоча того разу збивав до 38. Бо температура потрібна для боротьби з вірусами», – згадує чоловік.

Розповів він, у який спосіб підтримує себе в формі. При цьому зазначає, що універсального рецепта не існує.

«Немає такої панацеї. Адже імунітет складається з багатьох цеглинок. Треба їсти здорову їжу, спілкуватися з природою, вітамін D у мене просто зашкалює. Плюс позитивний настрій, адже це дуже важливий чинник. Настрій у мене завжди хороший. Я –  людина віруюча, давно ходжу до церкви і вірю, що все це мені допоможе. І воно допомагає. Адже Господь сказав: «По вірі вашій і буде вам». А також потрібно намагатися вести здоровий спосіб життя.

Спеціально спортом я не займаюся, але живу в приватному будинку і ще один будинок є, батьківський, там майстерня у мене. То я постійно від одного до іншого будинку їжджу велосипедом. Пішки ходжу багато, плаваю в річці, ходжу босими ногами по снігу, що мені дуже подобається, причому в будь-який мороз. І працюю, звісно.

Їм домашню їжу, що дружина готує, борщі, наприклад. Звісно, що я не без гріха. Люблю пивка випити. Виноробством займаюся домашнім.

Головне – все, що робиш, треба робити з позитивом. Отак і не хворію», – розповів Юрій Вульвач.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко, фото Юрія Вульвача

Ще статті по темі

Back to top button