Суспільство

У громаді на Чернігівщині надрукують постери з найкращими краєвидами (Фото)

Менська громада традиційно є однією з найактивніших на Чернігівщині. Тут навіть у нинішній непростий час знаходять приводи для невеликих радостей, креативлять, проводять час із користю і водночас прославляють рідну землю.

Зокрема, дуже активною є спільнота «Волонтери Менщини», що реалізовує новий цікавий задум.

Днями жителів громади попросили пошукали на своїх флешках та інших інформаційних носіях фото Менщини.

«Нам дуже цікаво, як ви бачите наш край і його красу. І хоч би в якому куточку світу ви перебували, ми будемо щасливі отримати фото від вас із пейзажем чи приємними моментами в рідній стороні Це можуть бути не лише пейзажі, а й світлини щасливих моментів, які ви переживали тут», – зазначають організатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Стрижні погіршилася якість води

Від однієї людини приймали щонайбільше 5 світлин, які треба було надсилати до 25 лютого. Хто хотів – писав коментарі до світлин. Зараз збір фотографій вже завершився.

«Усього на ініціативу відгукнулися приблизно 70 людей. Але були люди, які прикріпляли світлини в коментарях до допису. Тож учасників, які виконали всі умови – 57. Адже нам важливо, щоб надіслані зображення були якісними.

І цієї суботи в нас відбуватиметься захід, на якому продаватимемо виготовлену продукцію з цими фотографіями – плакати, листівки. Адже ми їх вже надрукували.

Вибирали фотографії ми самі. Бо з досвіду інших конкурсів розуміли, що зазвичай набирають найбільше голосів фотографії тих людей, які мають багато родичів», – розповіла Царенко Вікторія, волонтерка, співорганізаторка заходу.

Щоб не образити нікого, вирішили надрукувати по одній світлині від кожного учасника заходу. Тобто 57 учасників – 57 фотографій точно будуть.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Фото надані організаторами акції

Ще статті по темі

Back to top button