Суспільство

На День міста у Корюківці можна буде посмакувати «тушеними гурками» та виграти плазмовий телевізор

Цієї суботи, 31 липня, Корюківка святкуватиме День міста. І це вже 364-та річниця! Тож святкова програма обіцяє бути насиченою та цікавою для дорослих і дітей. Бо занять і конкурсів за інтересами буде більше ніж достатньо. Нудьгувати у святковий день не доведеться.

За доброю традицією не обійдеться без смачного фестивалю «Гурок-Fest». До речі, місцеві кажуть, що така страва, як тушковані огірки, пішла з їхнього району, тож тільки тим господиням, які знають секрет, під силу приготувати їх найсмачніше. Готуватимуть цю особливу страву представниці Корюківки, а також Наумівського та Рибинського старостатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Носівці активна молодь відновила роботу танцювального майданчика (Фото)

«Пригощання нашою корюківською стравою – тушеними гурками – від міського голови буде обов’язково. Буде також гастрономічний майданчик із різними смаколиками в парку за райдержадміністрацією. Із найцікавішого – працюватиме фотовиставка, яка відобразить яскраві моменти з життя Корюківки. Звісно, облаштуємо фотозони для всіх охочих зробити селфі на згадку. Випробувати везіння і вдачу можна буде у  безпрограшній лотереї з головним призом від мера Корюківки – плазмовим телевізором, багато призів буде від підприємців. Святкова програма передбачає також дитяче караоке та фестиваль фарб. А ще  в рамках проєкту «Заспіваймо пісню разом» усією площею співатимемо «Червону руту». Щоправда, без занесення до Книги рекордів України. Цього року просто спробуємо сили, як ми співаємо», – в коментарі для ЧЕline зазначила Алла Кун, завідувачка сектору культури та культурно-масової роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради.

Звісно, це не повний перелік цікавих заходів, що відбудуться в Корюківці з нагоди Дня міста. Адже ще передбачені Кубок міста з шахів, виступи різних творчих колективів та артистів тощо.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button