Суспільство

На державному рівні заявляють про нову небезпеку з боку Росії, на Чернігівщині ж поки мовчать

Нещодавно у спілкуванні із засобами масової інформації Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов сказав, що Російська Федерація розгортає на українському кордоні військові сили. Про це зокрема повідомляє УНН.

До того ж Турчинов говорив не лише про окуповані території – Донецьку та Луганську області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині випробовували нову українську зброю та військову техніку

«Можемо подивитись, що відбувається вздовж нашого кордону – активне розгортання додаткових військових підрозділів, які за кількістю вже порівняні з тими, що були в 2014 році, коли Держдума ухвалювала рішення про введення військ», – сказав він.

За словами секретаря РНБО, це серйозна загроза, оскільки війська розгорнуті не тільки для демонстрації сили.

Оскільки Чернігівщина – прикордонна область і безпосередньо межує з державою-агресором, вирішили поцікавитися у військових, чи чули вони щось про заяву Олександра Турчинова і чи дійсно поблизу нашого кордону стоять російські війська.

Заступник військового комісара Чернігівського обласного військового комісаріату Вадим Лільчицький, до якого звернулись по коментар, відповів, що жодної інформації з цього приводу наразі не має. А якби й мав, то не розповів би, бо це військова таємниця. В інших службах, до компетенції яких належить безпека держави, теж поки нічого не вдалося дізнатися. ЧЕline продовжить тримати руку на пульсі цього питання.

 

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Ага и повестки масово всем поприходили! Совпадение?

Back to top button