Суспільство

Чиновник Чернігівської міськради зробив зауваження активісту через відеозйомку

Громадському активісту Олександру Гашпару начальник управління земельних ресурсів Чернігівської міської ради Василь Дмитренко зробив зауваження через відеозйомку в приміщенні муніципалітету. Це трапилося під час розгляду земельною депутатською комісією питання щодо затвердження проектів землеустрою скандального садівничого товариства «Грім-Віра». Василь Дмитренко дуже здивувався тому, що Олександр Гашпар здійснює відеофіксацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поки «Грім» не вдарить, «Віра» не похитнеться: земельна афера в Чернігові (Відео)

«О, нас знімають. А можна без дозволу? Як юридично? А що регламент? Взагалі кажуть чи попереджають. Етично і за законом ви повинні попередити, що будете робити відеофіксацію засідання комісії», – зазначив Василь Дмитренко.

«Регламент Чернігівської міської ради дозволяє», – відповів Олександр Гашпар.

Як відомо, на чергове засідання сесії Чернігівської міської ради виносять питання узаконення скандальних земельних ділянок у районі Лісковиці. До членів товариства «Грім-Віра» додалися 32 нові людини, які отримають ласі ділянки в мальовничому місці.

«Серед прізвищ є прізвище бізнес-партнера депутата від БПП. Є прізвище кандидата від «Батьківщини», прізвище кандидата від «Опоблоку», прізвище помічника депутата від «Радикальної партії», – зазначає громадський активіст Олександр Гашпар.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. всех шкур, «забывших», что ЭТО ОНИ НА СЛУЖБЕ у Громады (интересы которой и представляют активисты и общественники) , а не Громада на обслуживании чиновницких шкур, — ГНАТЬ НАФИГ С РАБОТЫ!
    Справится ли с этим мэр? …или это Громаде надо делать- вместе с мэром?

Back to top button