Суспільство

На Голубих озерах за загадкових обставин зник молодий хлопець

Компанія, з якою відпочивав 21-річний Артем на Голубих озерах, що поряд із Селом Олешня, на Ріпкинщині, стверджує, що хлопець потонув, проте точного місця вказати не можуть.

Як розповіла журналістам ЧЕline тітка зниклого хлопця, за кілька днів до цього він відсвяткував свій день народження, на відпочинок на озера поїхали на три дні, і в перший день, 20 липня, близько 11-ї вечора він зник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Чаус розповів про ймовірні платні новації на Голубих озерах

Родичі загиблого не знають, у що вірити і що думати, бо тіло Артема досі не знайшли. На сьогодні пошуки тривають. У те, що Артем потонув, родичам хлопця повірити важко. Він був у гарній фізичній формі, не зловживав спиртним, пішов добровольцем воювати.

У прес-службі в ДСНС України в Чернігівській області журналістам ЧЕline розповіли, що про цей випадок у них інформації немає і не буде, доки тіло не знайдуть і не піднімуть на поверхню.

На місці пригоди побували і працівники поліції. Проте, за словами тітки, на них надії мало – опитали свідків і на тому все. На тривалі пошуки і роботу водолазів родичі не нарікають, кажуть, можливо, через погодні умови, а можливо, через значну глибину озера, роботи просуваються повільно.

Ще статті по темі

Back to top button