Суспільство

На кордоні запроваджується перевірка температури

Розроблений алгоритм подальших дій прикордонників, митників, лікарів та представників органів місцевої влади у разі виявлення осіб з підвищеною температурою та явними ознаками захворюваності. При цьому наголошуємо, що скринінг температури у подорожніх – перший етап виявлення небезпечного захворювання, який також проводиться і в інших країнах світу. Всі пункти пропуску через державний кордон України в межах Чернігівщини, без виключення, забезпечені необхідним обладнанням для проведення безконтактного вимірювання температури у громадян, які перетинатимуть кордон на в’їзд до України. Обладнання отримане централізовано та від Чернігівської обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До коронавірусу «готові»: в Чернігові в аптеках відсутні захисні маски

Прикордонники роблять все належне для того, щоб особи з видимими ознаками захворюваності були виявлені на кордоні. Люди, в яких за результатами температурного контролю, буде виявлено підвищену температуру тіла та явні ознаки захворювання направлятимуться для проведення додаткового медичного обстеження.

Просимо громадян з розумінням поставитися до заходів, які  запроваджуються в пунктах пропуску. Зберігайте спокій та не забувайте, що інформаційна безпека не менш важлива.

В свою чергу прикордонники робитимуть все належне аби люди, перетинаючи кордон, не відчували незручностей.

Помічник начальника прикордонного загону

— начальник прес-служби підполковник Олександр ДУДКО

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

 

Ще статті по темі

Back to top button