Суспільство

На Менщині планують закрити одну зі шкіл

Відділ освіти Менської міськради оголосив про проведення публічного обговорення проєкту рішення міськради щодо реорганізації шляхом приєднання Куковицької школи.Рішення припинення експлуатації приміщень школи було ухвалено у зв’язку з позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

Про це повідомляє міська рада.

«У школі були виявлені порушення вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки, які створюють загрозу життю та/або здоров’ю людей. Для усунення всіх порушень та створення умов для повноцінної експлуатації приміщень та використаннях їх для навчання дітей потрібна дуже велика сума коштів. На даний час в бюджеті Менської міської територіальної громади такі кошти відсутні»,- йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офлайн чи онлайн: чернігівські батьки мають обрати форму навчання

1-4 класи Куковицької школи планують залишити у селі, 5 — 11 перевести у Менську гімназію.

Обговорення відбудеться у п’ятницю, 19 серпня, о 16.30 у Куковицькому старостаті.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі та/або електронною поштою із зазначенням особи та контактної інформації заявника за адресою: 15600, Чернігівська область, м. Мена, вул. Титаренка Сергія, 7 та на електронну пошту: [email protected].

Результати обговорення будуть оприлюднені на сайті міськради.

До участі в публічному обговоренні проєктів рішень міської ради запрошуються мешканці Менської міської територіальної громади у терміни з 13 по 20 серпня 2022 року.

На початку громадського обговорення у с. Куковичі буде проведено реєстрацію учасників за умови пред’явлення ними документа, що посвідчує особу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button