Суспільство

На Миколая у чернігівських тролейбусах дітей пригощатимуть солодощами

19 грудня з десяток Святих Миколаїв у тролейбусах будуть вітати дітлахів зі святом і дарувати кожному подаруночки. Таку щедру святкову фішку придумали в міському управлінні культури. Вони і готують акцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова резиденція і Дід Мороз єврозразка: в Чернігові готуються до новорічних свят

Як розповів начальник управління культури і туризму міськради Олександр Шевчук, з кількістю Святих Миколаїв ще точно не визначилися, орієнтовно чоловік 10.

«Будемо узгоджувати з тролейбусним управлінням. Спільно підберемо маршрути, час, щоб тролейбус був не пустим, але і не дуже забитим. Працюємо тільки з тролейбусним управлінням. Ще під питанням автобуси ТУ, наприклад, 39-й. У тролейбусах Миколаї вітатимуть на всіх маршрутах, тільки в різний час. В основному в першій половині дня. У них буде гнучкий графік роботи».

У ролі Миколаїв будуть артисти та аніматори, які спеціалізуються на подібних заходах. Крім того, в управлінні розповіли, що кожній дитині в тролейбусі Миколай даруватиме подаруночки: цукерку або невелику шоколадку, загорнуту в яскраву обгортку з поздоровленням або початком казки. Кінець казки можна буде дослухати в чернігівській резиденції Святого Миколая на Шевченка, 9.

За матеріалами газети «Весть»

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Проще сделать деткам бесплатный проезд,а не на 2 грн.получить конфетку.Да и не всем достанеться.

Back to top button