Суспільство

Нова резиденція і Дід Мороз єврозразка: в Чернігові готуються до новорічних свят

Цього року в новорічні свята на чернігівських дітлахів у новій резиденції чекатиме Дід Мороз європейського зразка. Також в Управлінні культури міської ради подумали і про батьків малечі. Над втіленням ідеї зараз максимально працюють.

«У нас відкривається туристично-інформаційний центр, у якому буде івент-зона. І аби змінювати його простір, вирішили саме там зробити резиденцію Діда Мороза. Кімната буде максимально наближена до резиденції, щоб було відчуття, що дитина потрапила у казку», – розповіла журналістам ЧЕline заступник начальника управління культури міської ради Катерина Литвин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражає: відкриття ялинки з висоти пташиного польоту

Святкова програма у резиденції запланована на 22, 23, 25 і 29 грудня. Двічі на день – з 12:00 до 13.30 і з 14:00 до 15:30.

«Дітей зустрічатиме Дідусь, який цього року буде, так би мовити, європейського зразка, більше схожий на Санта-Клауса. У рамках програми проходитимуть майстер-класи, кожного дня різні, створений виріб дитина зможе забрати з собою. Також можна буде написати листа Діду Морозу, який, якщо батьки захочуть, ми можемо вислати їм додому, а інші зберігатимуться у нас», – говорить Катерини Литвин.

У дні святкових програм в управлінні культури підготували «бонус» для батьків – якщо є потреба, дитину можна залишити в резиденції на півтори години програми, де за нею наглянуть, а самим протягом цього часу займатися своїми справами.

У будні дні резиденція так само працюватиме з розвагами і майстер-класами, не буде лише Дідуся.

Для дітей старшого віку, яких резиденція Діда Мороза вже не так цікавить, планується квест-екскурсія. Точна дата проведення наразі невідома, орієнтовно – також кінець грудня.

Також усі, хто завітає до резиденції, зможуть долучитися до малювання спільної картини про зимовий Чернігів, зробивши кожен свій мазок.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Где можно найти контакты резиденции?

    1. Шевченка,9 туристичний інформаційний центр
      Додатково на сторінці управління культури та туризму Чернігівської міської ради у fb буде розміщена детальна інформація та електронна реєстрації
      Будемо раді Вас бачити)

  2. Дід Мороз європейського зразка?! Ви серйозно?! В Україні українське управління культури презентує Діда Мороза європейського зразка?! Люди! Ви себе чуєте?! Якої з країн Європи будете копіювати Діда Мороза? Англія, Франція, чи може Македонія? Це як євроремонт у євробудинку побудованому Рамшаном і Джамшутом?!!

Back to top button