Суспільство

На новому стадіоні Чернігова вкладають унікальний газон (Фото)

Із початком весни відновилися роботи на новому стадіоні, який будує футбольна команда «ЮСБ» на розі проспекту Миру та вулиці Кільцевої. Ще минулого року закупили газон зі штучного покриття в Голландії. Днями будівельники завершили перший етап укладки.

За сприятливих погодних умов почнеться склеювання розкатаних рулонів. Виробник дає 7 років гарантії. Цей газон не має аналогів на теренах Чернігівщини. Адже це футбольне поле зі штучним покриттям є найбільшим за розмірами в області. Вже незабаром «ЮСБ» планує провести на ньому свій перший матч.

Крім того, тривають роботи із встановлення огорожі навколо футбольного поля, добудовується адміністративна будівля з роздягальнями, душовими і господарчими приміщеннями.

Футбольна команда «ЮСБ» минулого року почала будівництво власного стадіону. На проектування та дозвільні процедури було витрачено кілька років.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Ждем открытия стадиона. Молодцы ребята!

  2. А чего убрали мой комментарий ? Федерация этого негодяя Прокоповича нихрена не делает для развития футбола в Чернигове. Тока деньги проедает и машини с квартирами себе покупает

Back to top button