Суспільство

На перехресті Героїв Чорнобиля відновлено рух. Проте 38-й і 39-й на маршрут не вийшли

Із 15 червня перехрестя проспекту Миру з вулицями Козацькою та Героїв Чорнобиля в Чернігові після 4-денного перекриття повністю відкрите для проїзду автомобільного транспорту.

Про це ЧEline повідомили в Управлінні транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради.

Будівельні роботи на цьому перехресті ведуться згідно з графіком. Там здійснений демонтаж обладнання контактної мережі тролейбусної лінії та розпочався монтаж нової. На завершення її монтажу та підключення передбачено 10 днів. Обладнання, що монтується, наразі без напруги. Безпеці автомобілістів, які проїжджають перехрестя, роботи не загрожують.

У зв’язку з будівельними роботами до кінця наступного тижня зберігатимуться зміни в тролейбусній мережі міста. А саме:

— тролейбусний маршрут № 10 тимчасово замінений аналогічним автобусним маршрутом № 10-А. На ньому працюють 9 автобусів;

— тролейбусний маршрут № 4 працює за скороченим маршрутом: від підприємства «Хімволокно» до площі Дружби Народів. На лінії 7-8 тролейбусів;

— тролейбусні маршрути № 2 та № 3 на цей період скасовані. Замість них для перевезення пасажирів від ЗАЗу до центру міста тимчасово запроваджений автобусний маршрут № 4-А. Працюють 8 автобусів.

Для забезпечення автобусних перевезень у районі ремонтних робіт на весь їх період знято автобуси з маршрутів 38 і 39. Натомість у ці дні тимчасово відновлений тролейбусний маршрут № 9 і посилений додатковими тролейбусами маршрут № 1.

Результатом будівельних робіт має стати запровадження в м. Чернігові нового тролейбусного маршруту № 11, що проходитиме по вул. Козацькій.

Ще статті по темі

Back to top button