Суспільство

На сесії назвали прізвища депутатів, які «викроїли» землі біля «Земснаряда»

На розгляд чергової сесії міськради було винесено питання узаконення земельних наділів у товаристві «Грім-Віра», що знаходиться біля «Земснаряда». Ці землі вже давно пов’язують із корупцією – наче деякі депутати міської ради виділили собі наділи через підставних осіб – політичних і бізнес-партнерів, друзів тощо. Через що вони й протягують це рішення.

Сьогодні під час розгляду цього питання громадський активіст Вадим Йовенко назвав прізвища зацікавлених: Бакшун, Вовк, Осіковська, Старіков, пов’язавши їх із корупційними схемами у «Грім-Вірі».

У відповідь депутат «Опозиційного блоку» Павло Вовк сказав: «Давайте закінчувати. Що ми будемо слухати цих активістів?». У відповідь Вадим Йовенко парирував: «Ти ще за розгін чернігівського Майдану не відповів».

Адже відомо, що саме Павло Вовк у буремних 2013-2014 роках як керівник юридичного відділу міськради ініціював розгін зібрання людей біля Красної площі.

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Теперь мой сосед Вовк, который получил бесплатно квартиру в новострое, получит бесплатно землю на Земснаряде. Везёт чмошникам

  2. Они не чмошники ,а ярко выраженные пи@арасы.

  3. И самое главное что им всё сойдёт с рук!
    И хер посадишь!
    И всё прозрачно!И Пох!!!!

  4. Шанований че лайн. Вовк, і ви це знаєте, взяв на себе провину вашого Соколова! Краще би дурень поклав на тодішнє го мера! Тепер не говняли би його

  5. там еще и муж сестры Березенец получил кусочек 😉

Back to top button