Суспільство

На Толстого ремонти створили аварійну ситуацію: батьки скаржаться на загрозу дітям

До редакції ЧЕline звернулись батьки тих дітей, які навчаються в школі №4, що по вулиці Толстого. Кажуть, після ремонтів дороги зник «лежачий поліцейський» біля школи, котрий трішки стримував швидкісний режим автомобілів.

Розказує батько учня цієї школи Андрій Васильович: «Лежачого поліцейського» прибрали і не повернули. Плюс – зробили гарне покриття дороги і тепер тих вибоїн, що були, немає, і швидкість, певна річ, не та – значно вища. Ми всі боїмося за наших дітей. Я особисто бачив (це тільки я) недавно дві ДТП на вулиці Толстого – велосипедиста збили, лежав весь у крові, не рухався, і ще одна аварія була. Там же швидкості шалені: що з одного боку Вала гірка – то летять, і з Болдиної гори гірка».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівка просить встановити лежачий поліцейський

Батьки налякані, бояться, що біда з часом може бути неминучою. Так трохи стримував «лежачий поліцейський», тепер перепон немає. Кажуть, що найближчі світлофори від школи також на великій відстані. А ще батьки заявляють, що перед Днем міста вже звертались із цим питанням до влади (не письмово), їм сказали, що все буде вирішено.

Зателефонували заступнику чернігівського міського голови Олександру Атрощенку. Спитали, чи повернуть «лежачого поліцейського»?

«Це треба звертатись до управління житлово-комунального господарства. Але обов’язково варто звернутись письмово і це буде вирішено на транспортній комісії. Думаю, якщо люди звернуться, 100% його повернуть», – сказав Олександр Атрощенко.46524244_486935968481167_1532164733136797696_n

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. дебильные родители , тот кусок бетона, что считали как лежащий коп,нес больше угроз ихним детям,чем его отсутствие

    1. Коментарий дебилоида. Я не видел ни одного водителя который на том участке едет менее 80км/ч. Лежачий там необходим, а в идеале светофор с кнопкой.

Back to top button