Суспільство

На трасі Київ — Чернігів -Нові Яриловичі патрульні зупинили нетверезих водіїв

На трасі міжнародного значення М-01 патрульні виявили двох водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. В обох випадках авто їхали з порушеннями Правил дорожнього руху, чим і привернули до себе увагу охоронців порядку.

Перший випадок стався в селі Сираї. Патрульні зупинили автомобіль Opel Vectra, за кермом якого перебував 31-річний житель Козелецького району. Чоловік був з явними зовнішніми ознаками алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти тест за допомогою приладу «Drager». Результат виявився позитивним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нетверезий водій тікав від чернігівських патрульних

Поліцейські склали на водія адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Другого правопорушника патрульні зупинили на 77-му кілометрі. Цього разу це був житель міста Носівка. Водій ВАЗ-21013 також мав ознаки алкогольного сп’яніння. Після проходження тесту за допомогою алкотестеру виявилося, що в його крові 1,6 проміле.

Громадянин отримав від інспекторів протокол за тією ж статтею – 130 КУпАП. В обох випадках матеріали будуть скеровані до суду.

Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button