Суспільство

Навчальні заклади Чернігова можуть отримати нові ігрові майданчики (Відео)

Застарілі обшарпані, часом навіть небезпечні майданчики в садочках і школах невдовзі можуть замінити на нові та сучасні. Така програма, що має охопити всі відповідні навчальні заклади міста, вже розроблена і чекає свого часу.

«Ця ідея виникла дуже давно, я займаюся розвитком дворового футболу в Чернігові і ми граємо на майданчиках загальноосвітніх шкіл, і бачимо, які проблеми існують зі спортивним інвентарем на цих майданчиках, і вже, мабуть, настав час їх міняти. Фракція «Наш край» запропонувала цю програму на розгляд найближчого виконкому. Ми сподіваємось, що її підтримають і члени виконкому, і депутатські комісії, тому що ця програма сприятиме розвитку дітей», — Богдан Ткаченко, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний футбол: у Чернігові визначили володаря Зимового кубка

Ініціатор програми переконує: вона зважена та продумана, адже свого втілення ідея чекала цілих 7 років. І тепер має вилитися у ефективно модернізовані майданчики.

«Ця програма розрахована на три роки, загальна сума – 46 мільйонів гривень, і найближчим часом, у 2018 році, планується витратити більше половини цих коштів, якщо нас підтримають. Тому що в майбутньому можливі зміни в законодавстві, і ми не будемо мати змоги продовжувати цю програму в наступні роки», — зазначає Богдан Ткаченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові школярі отримали квитки на матч року

Якщо ініціативу в міській раді підтримають, кожен садочок отримає на нові майданчики по 700 тисяч гривень, школи – по 250 тисяч. Передбачається, що наповнення майданчиків обговорюватимуть із керівниками навчальних закладів і громадськістю.

Ще статті по темі

Back to top button