Суспільство

Нічні заморозки та прохолода триматимуться до початку наступного тижня: погода на найближчі дні на Чернігівщині

З початку тижня унаслідок вторгнення арктичної повітряної маси на Чернігівщині спостерігалося зниження температури повітря.

За інформацією Чернігівського обласного центру з гідрометеорології нічні заморозки  та пониження температури повітря вдень будуть до кінця цього тижня та на початку наступного.

Сьогодні, 10 травня, по Чернігову та області буде хмарна погода з проясненнями. По області місцями пройде невеликий дощ, в місті без істотних опадів. Температура повітря вночі від 0 до 3 градусів тепла, а вдень температура повітря коливатиметься від 13 до 8 градусів вище нуля. Вітер північно-західний 7-12 метрів на секунду.

На вихідних 11 та 12 травня  у регіоні очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу 11 травня місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний 7-12 метрів на секунду. Температура вночі від 5 до 10º, вдень 11-16º тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після вживання риби власного виготовлення захворів на ботулізм: на Чернігівщині зафіксували перший випадок захворювання

У неділю 12 травня без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 метрів на секунду. Температура вночі від 2 до 7 тепла, на поверхні ґрунту місцями заморозок, стовпчики термометрів опускатимуться від 3 до 0 градусів, вдень піднімуться до відміток 11-16 градусів тепла.

З початку тижня  13, 14 травня в області буде без істотних опадів. Температура вночі від 1 до 6 градусів  тепла, на поверхні ґрунту очікується заморозок від 0 до 3 градусів, вдень температура повітря прогріється до 16 градусів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button