Суспільство

Ніжинські обдарування здобули безліч нагород на Всеукраїнському конкурсі (Фото)

Учасниками III Відкритого Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької творчості «Музичне Різдво», що проходив із 4 по 10 січня в Івано-Франківській області, стали учні та творчі колективи Ніжинської дитячої хореографічної школи (у супроводі викладачів Колодки І.Є. та Ульянченко О.В.), а саме:

— Дитячий зразковий ансамбль бального танцю «Шанс» (балетмейстер Мірошник І.О.) – номінація «Хореографія».

— Солісти Дитячої зразкової вокальної студії «Автограф» (художній керівник Дяконенко І.П.): Бузун Поліна, Боришкевич Катерина, Донець Денис, Козієнко Ангеліна, Пешко Єлизавета – номінація «Естрадний вокал» .

— Пешко Єлизавета (викладач Колодка І.Є.) – номінація «Фортепіано».

— Кремез Микола (викладач Ревенчук В.В.) – номінація «Фортепіано».

Організатори фестивалю-конкурсу «Музичне Різдво» зробили все для того, щоб участь у цьому мистецькому заході запам’яталася його учасникам на все життя.

Графік проведення фестивалю був дуже насиченим: конкурсні виступи; екскурсії містом; екскурсії до Музею гуцульського побуту, етнографії та музичних інструментів Романа Кумлика (смт Верховина), Яремчі та Буковелю, а також святкові дискотеки, прогулянки в гори, катання на санчатах і ще багато чого цікавого.

Учні та викладачі Ніжинської дитячої хореографічної школи до участі у III Відкритому Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької творчості «Музичне Різдво» готувалися старанно та наполегливо – і ось гідний результат:

— Гран-прі в номінації «Хореографія» – Дитячий зразковий ансамбль бального танцю «Шанс».

— Гран-прі в номінації «Фортепіано» – Кремез Микола.

— Лауреат І ступеня в номінації «Фортепіано» /молодша категорія/ – Пешко Єлизавета.

— Лауреат ІІ ступеня в номінації «Естрадний вокал» /молодша категорія/ – Пешко Єлизавета.

— Лауреат ІІ ступеня в номінації «Естрадний вокал» /середня категорія/ – Донець Денис.

— Лауреат ІІ ступеня в номінації «Естрадний вокал» /середня категорія/ – Козієнко Ангеліна.

— Диплом у номінації «Відкриття фестивалю» /молодша категорія» – Боришкевич Катерина, Бузун Поліна.

Подяками за сумлінну плідну творчу діяльність, вагомий внесок у збереження та розвиток традицій української національної культури, виховання нового творчого покоління були відзначені викладачі та концертмейстери Ніжинської дитячої хореографічної школи Дяконенко І.П., Колодка І.Є., Мірошник І.О.,  Ревенчук В.В., Савич О.В., Ульянченко О.В., Шматок М.В.

У рамках фестивалю відбулися ще два конкурси: конкурс на кращі колядки «Ніч перед Різдвом» і творчий конкурс «Міс Верховина – 2017». Похвально, що і в цих конкурсах найвищі нагороди здобули ніжинські діти:

— «Найкраща коляда» прозвучала у виконанні вихованців дитячого зразкового ансамблю бального танцю «Шанс» (постановник та режисер – викладач школи Шматок М.В.).

— «Міс Верховина – 2017» стала талановита ніжинка, учениця 7-го класу Ніжинської дитячої хореографічної школи Походня Софія.

Джерело: mynizhyn.com

Ще статті по темі

Back to top button