Суспільство

Ніжинські туристи вдало виступили на турнірі в Києві (Фото)

Нещодавно в столиці України стартував відкритий кубок Києва зі спортивного туризму та кубок Дніпровського району.

Про це ЧЕline повідомили у Ніжинській міськраді.

До програми змагань включено особисто-командні змагання в подоланні дистанції «Смуга перешкод». Першість проводилася серед учасників трьох вікових груп. Різниця між класами дистанцій полягає в складності та кількості перешкод, які треба подолати якнайшвидше.

У змаганнях взяли участь 125 спортсменів різних вікових категорій, представників туристських гуртків і клубів Києва та інших міст, серед яких 1 майстер спорту України та 12 кандидатів у майстри спорту. Ніжин на цих змаганнях представили вихованці турклубу «Рандеву» Центру ТКУМ.

У І класі змагалися юні туристи молодшої вікової групи 2004-2006 років народження. Призерами цих змагань стали і ніжинці: Адаменко Дарина – І місце, Куйда Валерія – ІІІ місце (обидві з клубу «Рандеву»).

У ІІ класі першість виборювали спортсмени молодшої та середньої вікової групи. Серед дівчат загальну першість виборола Півень Наталія («Рандеву» Ніжин).

На дистанціях ІІІ класу за першість і норматив І спортивного розряду змагалися спортсмени середньої вікової групи та представники категорії «дорослі». Серед чоловіків першість вибороли представники команди «Темп» з м. Ніжин Сергій Онищенко – І місце, Євгеній Кононець – ІІ місце (колишній вихованець турклубу «Рандеву»).

Ще статті по темі

Back to top button