Суспільство

Нові особливі умови кредиту на авто Ford, Mitsubishi, Škoda від ПриватБанку в Чернігові

З липня 2018 року жителі Чернігівщини можуть придбати автомобілі Ford,  Mitsubishi, Škoda в розстрочку від ПриватБанку на акційних умовах. Таких домовленостей досягнуто між автосалонами “Магр-Авто” по вул. Незалежності, 9, та “Метек” по вул. І. Мазепи, 55г в Чернігові та ПриватБанком.

Снимок экрана от 2018-07-26 11_47_59

“Ми надзвичайно раді оголосити про новий старт партнерських відносин з автосалонами “Магр-Авто” та “Метек”, — розповіла Людмила Клюжева, керівник Бізнесу споживчого кредитування Чернігівського РУ ПриватБанку. — Адже завдяки нашій співпраці умови придбання нових авто Ford,  Mitsubishi, Škoda стають для чернігівців одними з кращих на ринку — без додаткових комісій за видачу кредиту та відкриття рахунків, але з повним супроводом угоди фахівцями банку”.

Для тих, хто хоче придбати автомобілі Ford,  Mitsubishi, Škoda, ПриватБанк спільно з автосалонами пропонують особливі відсоткові ставки — від 0,01 % до 13,2 % річних, залежно від терміну кредиту та розміру першого внеску. Важливо, що відсоткова ставка фіксована на увесь період кредиту.

Кредит на автомобілі в ПриватБанку оформляється за схемою фінансового лізингу. Перевагами такого виду кредитування є оперативність погодження (2 хвилини на прийняття рішення про надання розстрочки), мінімальний пакет документів для оформлення угоди (при авансі 25% і вище — лише підтвердження особи), оснащення авто системою моніторингу GPS тощо.

Детальніше дізнатись про автолізинг, а також оформити кредит на авто можна, звернувшись у будь-яке відділення ПриватБанку у Чернігові, або за телефоном 0984785030, 0636413429 Людмила Клюжева, 0683173929 Сергій Дорошенко.

РЕКЛАМА

Ще статті по темі

Back to top button