Суспільство

Окопні свічки та смаколики: чернігівські поліцейські разом із дітками підготували подарунки для захисників (Фото)

Співробітники відділу ювенальної превенції поліції Чернігівщини та вихованці центру соціально-психологічної реабілітації для дітей передали поліцейському керівництву для надсилання на фронт самостійно виготовлені окопні свічки та смаколики. Посилку вже отримали бійці спецпідрозділу поліції «Чернігів».

Зігріти захисників України одразу і променями палаючого вогника, й теплом дитячих сердець — таку мету ставили перед собою поліцейські ювенальної превенції поліції Чернігівщини, організовуючи незвичайний майстер-клас для підопічних дітлахів. Офіцери минулого тижня побували у центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей та навчили вихованців майструвати окопні свічки.

— У процесі спільної роботи над цими атрибутами фронтової зимівлі поліцейські, педагоги та діти дійшли слушної думки: зробивши необхідне, додамо до нього ще й просто приємне. Так виникла ідея спекти для наших бійців великий пиріг та чимало пухких пиріжків. Від усього аж віє домашнім затишком, любов’ю та вірою у швидке повернення захисників з перемогою. Смаколики ми також готували разом із дітьми, — розповіла очільниця відділу ювенальної превенції поліції Чернігівської області Оксана Огненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранені війною: на Чернігівщині прикордонники врятували лелеку (Відео)

Увесь вантаж подарунків делегація реабілітаційного центру в супроводі ювенальних поліцейських доставила до Головного управління Нацполіції в Чернігівській області. Вони передали окопні свічки, випічку та інші смаколики командиру спецпідрозділу «Чернігів» Віктору Тріщуку та заступникові начальника ГУНП Дмитру Лосю. Офіцери пообіцяли якнайшвидше організувати відправку подарунків адресатам — бійцям спецпідрозділу поліції, які захищають незалежність України на найгарячішому напрямку.

Отримувачі вже розпакували вантаж та висловили вдячність і колегам, і — особливо! — дітлахам.

— Бійці на фронті виконують бойову задачу, і допомога та увага земляків надзвичайно нас підтримує. Особливо розчулює увага дітей. Ми дуже вдячні вихованцям центру соціально-психологічної реабілітації за подарунки, — підкреслили захисники.

Нагадаємо, на Чернігівщині поліцейські ювенальної превенції періодично проводять різноманітні майстер-класи для дітей різного віку. Виготовлена спільними зусиллями правоохоронців та дітей продукція щоразу прямує на фронт. У грудні, до Дня Святого Миколая, земляки порадували чернігівських бійців саморобним імбирно-медовим печивом, яскраво розмальованим глазур’ю.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button