Суспільство

Олімпійську алею із 130 верб висадили на чернігівському міському пляжі «Золотий берег» (Фото)

2021 рік знаменний визначними датами в олімпійському русі України. Цьогоріч Національний олімпійський комітет відзначає своє 30–річчя, а Чернігівське відділення святкує 20–ту річницю свого створення. З нагоди відзначення знаменних дат протягом вересня–жовтня на Чернігівщині відбувалися олімпійські заходи: в Прилуках, Ніжині, Новгород–Сіверському та Борзні. Відзначення спортсменів і тренерів, олімпійських активістів, олімпійські розминки і забіги, презентація видів спорту і спортивні змагання, автограф–сесії і фотографування з видатними олімпійцями наповнили програми заходів.

У рамках заходів у чотирьох містах були висаджені Олімпійські алеї. Завершенням акції стали сьогоднішні спортивні активності та відкриття алеї на міському пляжі «Золотий берег» у Чернігові. Відсьогодні 130 верб будуть рости і розквітати разом з олімпійськими і спортивними досягненнями спортсменів Чернігівщини на всеукраїнських, європейських, світових чемпіонатах і Олімпійських іграх.

 

Усі присутні мали змогу долучитись до урочистого відкриття Олімпійської алеї, подивитися показові виступи та міні–турніри з різних видів спорту, а також спробувати свої сили в Олімпійській розминці та символічному забігу «Олімпійська миля».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Ще статті по темі

Back to top button