Суспільство

«Палац Куца» буде ремонтувати депутат Чернігівської міської ради

Чернігів – місто не лише легенд, а й казок та байок. Чернігівцям уже кілька років поспіль намагаються втерти в свідомість те, що в казні немає грошей на ремонт школи, надбавки вчителям, натомість мільйони влада витрачає, наприклад, на ремонти муніципальних приміщень. Про численні марафети адміністративного приміщення Чернігівської міської ради і задній дворик мерії з фонтаном ми вже повідомляли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На марафет Чернігівської міськради знову виділили 1,5 млн

Маємо новий цікавий факт! 1 мільйон 760 тисяч гривень платників податків підуть на капітальний ремонт адміністративного приміщення по вул. Реміснича, 19 у м. Чернігів. Це «золоте» місце – приміщення управління ЖКГ Чернігівської міської ради.

2018-10-02_210549

Далі – цікавіше. Тендер на реконструкцію виграла ФОП Живенко Світлана Віталіївна.

2018-10-02_203553

Вона ж – депутат Чернігівської міської ради від «Опозиційного блоку» і член комісії з питань вивчення технічного стану прибудови школи № 10.

2018-10-02_203542

В технічному завдані вказано, що для комунальників Світлана Живенко має виконати загальнобудівельні роботи, ремонти кількох кімнат, коридору, облаштування кухні, а також надати – кондиціонер, холодильник і мікрохвильова піч.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Вона ж – депутат Чернігівської міської ради, і вона ж дружина другого учасника торгів. Чоловік з дружиною між собою конкурують )))

    1. Ничего плохого нет в том, что работают местные и тем более депутаты. да и видел работу этой особы — качественно, а не халява. И не капошитесь вы в личных отношениях людей. тем более, что не проверенных

  2. Що цікаво вона брала участь в торгах, не як підприємець, а як звичайна фізична особа.

    1. ні, продивився — фізична особа-підприємець вона по документах. А що поганого в тому, що вона виграла тендер? подавайтесь всі бажаючи- ми же самі і просили «Прозоро» . Отримали!

  3. а кто сказал, что супруга второго участника? Бред какой то, сплетнями живем! проверил только что специально , у второго участника супруга Ющенко Ирина. нафига писать непроверенную инфу?

    1. Дякую Вам Денисе. Я як раз і є дружиною «іншого учасника» торгів. мій чоловік співпрацював в питаннях будівництва з ФОПом яка виграла. Але ж місто маленьке і мені здається, що всі будівельні компанії колись так чи інакше співпрацювали один з одним. дуже неприємно, що хтось має право писати бруд! всім миру і добра! боріться краще за свободу і мир!

Back to top button