Суспільство

Перші результати операції «Новорічна ялинка»

У зв’язку з телефонним зверненням громадянина на «гарячу лінію» до Державної екологічної інспекції у Чернігівській області, з виїздом на місце проведено рейдову перевірку, в ході якої на подвір’ї Пакульського лісництва ДП «Чернігівське лісове господарство» виявлено дерева сосни в кількості 300 штук з діаметрами біля «шийки кореня» до 10 см. і висотою від 1 до 2 м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За незаконно зрубані новорічні ялинки чернігівців штрафуватимуть

Від працівників лісництва відібрані пояснення та як з’ясовано, що 200 штук сосен ними заготовлено на ділянці, згідно лісового квитка № 046862 від 04.12.2018, а сосни у кількості 100 шт. вони привезли з поля, що знаходиться між селами Локатьків та Лінея Пакульської сільської ради Чернігівського району, де і вказував заявник про виявлену ним незаконну заготівлю дерев сосни самосійної.

IMG-f04840edc5acf6e3ce9d4032a0cb0f6b-V-498x1024

 Збитки за незаконну заготівлю вказаної сосни у передноворічний період становлять понад 45,0 тис. грн. Оформлено відповідні матеріали, які направлено до правоохоронних органів. Вживаються заходи щодо пред’явлення претензії по відшкодуванню розміру заподіяної шкоди.

Держекоінспекція Чернігівської області

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Народ я нарыл способ как без физ. нагрузок и диет сжигать калории и подкачаться дома. Пока опробовал только живот, за две недели убрал пивное пузо и уже проступают кубики, а у жены за неделю ушло пару сантиметров на талии. Мы просто в восторге от этого прибора, вначале не поверили, но решили проверить ведь цена вопроса копеечная. Теперь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал, это лучший подарок. А вычитал о нем в этом блоге —- http://tok.pw/miopres

Back to top button