Суспільство

Петиція про мораторій на підвищення комуналки набрала необхідну кількість голосів

Петиція щодо Мораторію на підвищення комунальних тарифів у Чернігові набрала необхідну кількість голосів.

У ній, зокрема, зазначається, що мораторій необхідно ввести до закінчення виборів Президента у 2019 році.

«05.09.2018 пресслужба ТОВ Фірми «Технова» Чернігівської ТЕЦ оголосила про проведення 06.09.2018р громадського обговорення щодо значного підвищення тарифів на тепло та електроенергію з 01 січня 2019року. 06.09.2018 було проведено громадське обговорення (представникиТОВ Фірми «Технова» Чернігівської ТЕЦ та Чернігівської міської ради не з»явилися) на якому учасники одноголосно вирішили про необхідність введення мораторію на підвищення тарифів на комунальні послуги з 01.01.2019року до завершення виборів Президента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко хоче організувати барахолку комунального майна

Також з 01 січня 2019року планується збільшення тарифів на водопостачання та водовідведення на 23% для жителів Чернігова»,- зазначається у петиції.

Тож, автор електронної петиції Вадим Антошин просить міського голову Чернігова Владислава Атрошенка та депутатів міської ради встановити мораторій на підвищення тарифів на термін до завершення виборів Президента України, як невідкладне , рішенням найближчої сесії Чернігівської міської ради.

Як відомо, найближча сесія міської ради відбудеться 27 вересня.

Додамо, що всі тарифи на комунальні послуги, окрім окремих послуг ЖЕКів, не затверджує місцева влада. Тому, на сьогоднішній день залишається незрозумілим, як депутати міської ради можуть накласти мораторій на зростання тарифів.

Джерело: ПІК

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. А потом ,что население денег за квартиры не плотит.При том ,что зарплаты в Чернигове самые маленькие.

  2. Пусть не рассказывают что депутаты не принимают участие в повышении цены на коммунальные услуги ! Прежде чем что-то поднять экономический отдел всё расчитывает , а потом уже НКРЕ КП утверждает всё ! Достаточно посмотреть видео где выступает заместитель нашего мера Черненко по теплу где он рассказывает что Черниговцы не против повышения цены на тепло !!!

Back to top button