Суспільство

Каяття чиновника, меланхолійний виконком та микитасівський цирк: інфозвіт за 13 жовтня

Повернувшись із Лондона, міський голова Владислав Атрошенко зібрав засідання виконкому. Розпочали його із надважливого питання, вирішення якого, як прогнозує міське управління освіти, за наступні 5 років у Чернігові модернізує дошкільну, шкільну та профтехосвіту. Детальніше у сюжеті.

Скандальна забудова: в Березовому Гаю в Чернігові зводитимуть не одну, а три багатоповерхівки.

Куди йдуть гроші, зекономлені на субсидіях, як правильно заохочувати людей до економії та як у європі спонукають громадян до економії. Про це розповість правозахисник Микола Торбєєв.

У Чернігові з 17 жовтня 2016 року буде внесено зміни до схеми тролейбусного маршруту загального користування № 10 «Бобровиця — ЗКВ».

Знімальна група ЧЕline не змогла вчора потрапити на анонсовану нараду щодо нелегальних перевізників під головуванням заступника голови ОДА Сергія Сергієнка. Нас просто не пустили. Наступного дня чиновник попросив вибачення.

Участь у конкурсі на право обслуговувати 300 000 метрів квадратних житла у Чернігові планує взяти компанія з Прибалтики.

День захисника України в Чернігові відзначатимуть гучно. Список заходів.

Громадськість дала добро Атрошенку на будівництво садка і школи на Бобровиці.

Коли на прес-конференції народного депутата журналісти животи рвуть від сміху – це рідкість. Але в Чернігові буває все. Основна причина «комедійного засідання» – відсутність головного винуватця «свята». На анонсовану в Чернігові прес-конференцію новоспечений парламентар Максим Микитась не приїхав.

Ще статті по темі

Back to top button