Суспільство

По вулиці Мстиславській труять домашніх собак

У Чернігові по вул. Мстиславській вчора, 10 березня, невідомі отруїли  домашнього пса породи алабай. Собака була при надії. Народжувала в передсмертних муках. Цуценята залишилися без матері, господарі — без собаки. Про це повідомляється на сторінці громадської організації «Зоошанс» у Facebook.

Хтось ходить і кидає у двори отруту. В цілому по цій вулиці було отруєно сім домашніх собак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власників собак і котів попереджають про небезпеку

Зооволонтери закликають власників тварин бути уважними, і перед тим як випустити свою тварину у двір, перевіряти територію.

Також чернігівців просять не бути байдужими. Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка допоможе уникнути наступної трагедії, або відео з камер спостереження, розташованих у районі приватного сектора по вулиці Мстиславській, телефонуйте за номером 093 58 55 422 або 612 002.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. ПАЛКА С ДВУХ КОНЦОВ, СОБАКА БЕЗ НАМОРДНИКА, ВОКРУГ ОЧЕНЬ МНОГО ДЕТЕЙ, НЕ ФАКТ ЧТО НЕ ЗАХОЧЕТ ПОГЛАДИТЬ ИЛИ ПОТРОГАТЬ, — ЭТО ДЕТИ,

  2. нахрен мне во дворе бродячие собаки, которые бросаются, гавкают и пугают моего ребенка. волонтеры, заберите пса с щорса, 33 двор, ибо будет беда, или с людьми или с собакой приблудной.

  3. Треба перевірити чи не працює там прибиральником в якомусь з дворів чоловік-садист. Аналогічне труєння собак не так давно мало місце по вулиці Волковича, де той двірник працював.

Back to top button