Суспільство

Почалося відновлення харчоблоку їдальні в Новгород-Сіверському ліцеї, який постраждав від авіаудару (Фото)

Нещодавно розпочалися ремонтні роботи з відновлення та реконструкції приміщення харчоблоку їдальні в ліцеї №1 Новгорода-Сіверського.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці громади.

Метою робіт є відновлення пошкодженого приміщення після авіаудару 2022 року. Під час удару були пошкоджені дах, вікна, двері та стіни, тому ліцей було внесено до програми відновлення ЮНІСЕФ. До того ж ремонт харчоблоку виявився необхідним, оскільки приміщення не ремонтували, а обладнання не покращували з 60-х років минулого століття. Головне на сьогодні – відновити та привести все приміщення до сучасних вимог ХАСПу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рашисти вдарили по Семенівській і Сновській громадах

Роботи мали розпочатися 20 січня, проте через погодні умови їх довелося перенести. Графік проведення робіт визначено донорами та доведено до підрядника. Взимку цей процес набуває особливої важливості, оскільки треба запобігти затіканню води в саме приміщення та під фундамент шляхом заміни покрівлі та вікон.

Одночасно розробляється ПКД для внутрішнього переобладнання приміщень харчоблоку, відповідно до принципів HACCP, сучасної системи забезпечення гігієни процесів приготування їжі, обов’язкової для харчоблоків закладів освіти.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button