Суспільство

Полювання на «горбатого», чудо-авто і «бумдігібай» по-чернігівськи: 10 листопада у подіях

Коридор «ганьби», взаємні звинувачення та замість фарби, яку розливали перед концертом Лободи тиждень тому, – свиняча кров. 9 листопада в Чернігові активісти знову влаштували мітинг під стінами драматичного театру. Цього разу протестували через виступ гурту «Потап і Настя».

ЧЕline здійснив екскурс у панорами селища Стольного Менського району.

В Україні підготували практичний посібник про фермерське розведення риби. Вчені та підприємці рибної галузі зібрали разом усі секрети успішного ведення бізнесу: від пошуку водойми до особливостей догляду за різними видами риби і планування реалізації.

В одній із соцмереж на сторінці Проекту ГО «Центр захисту тварин «Вірний друг» з’явився пост стосовно зведення в Чернігові пункту тимчасового тримання тварин. ЧЕline взявся з’ясувати, на якому етапі будівництво і скільки ще зооволонтерам чекати обіцяного.

На святкову новорічну ілюмінацію, що прикрашатиме центр міста, з міського бюджету планується витратити 1 мільйон 57 тисяч гривень.

Уродженка Корюківки здобула титул на конкурсі краси.

Із робочим візитом до Чернігова цієї суботи, 12 листопада, завітає в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун.

Синоптики українського Гідрометцентру на вихідних прогнозують у Чернігові погіршення погодних умов. Зокрема, в неділю очікують сніг із хуртовиною.

«Чудо-машину» зробив Олександр Городиський, автовинахідник із селища Стольного, що в Менському районі. Використавши деталі із «Запорожця», «Москвича» та «Жигуля», він змайстрував свою «стольненську» вантажівку.

Активісти хочуть у Чернігівській міській раді запровадити якийсь кодекс етики. Кажуть, цивілізовані країні вже давно це пройшли. Що ж воно таке, кодекс етики для чиновників? Дивіться деталі у сюжеті.

Ще статті по темі

Back to top button