Суспільство

Посадові рокіровки: керівники з ОДА масово переходять до міськради

У зв’язку зі звільненням Валерія Куліча з посади голови Чернігівської ОДА спостерігаємо кадрові переформатування. Хоч нового очільника в адміністрацію ще не призначили, втім, кадровий рух уже розпочався.

Ми повідомляли про те, що заяви на звільнення вже написали керівник апарату облдержадміністрації Тетяна Гліб і директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю ОДА Андрій Подорван.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Куліча – до Атрошенка: чиновник з ОДА переходить в мерію

Тетяна Гліб уже подала документи до Чернігівської міськради на посаду радника міського голови. Можливий варіант, що Тетяна Гліб стане першим заступником міського голови. Нині цю посаду обіймає Олександр Шевченко, але, за непідтвердженою інформацією, в мерії готують документи на його звільнення.

Андрій Подорван також іде працювати до Атрошенка. На яку посаду – наразі невідомо.

Із власних джерел ЧЕline стало також відомо, що перший заступник голови ОДА Юлія Свириденко також перейде працювати до Чернігівської міської ради. Вона очолить управління економічного розвитку. Як відомо, нещодавно міський голова Владислав Атрошенко звільнив керівника цього управління – Людмилу Максименко.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. І ту тьотку з Іванівської отг треба на біржу відправити, щоб її синок і чоовік дуби не крали

  2. Подорван вместо Чусь — идеальный сценарий.

Back to top button