Суспільство

Позиція редакції ЧЕline на заяву Атрошенка

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сьогодні, 19 вересня, відреагував на нашу публікацію про багатомільйонні корупційні схеми та пов’язані з ним ТОВ «ШБУ-14» і ТОВ «Армшляхбуд», що монопольно освоюють сотні мільйонів гривень бюджетних коштів.

Владислав Атрошенко звинуватив нашу редакцію в упередженні та брехні, натомість жодних пояснень стосовно корупційних нюансів не надав. Дивує наполегливість, із якою пан Атрошенко намагається перевести фокус із корупційної складової на особистісну. Ми вкотре офіційно заявляємо: нас абсолютно не цікавить ні особисте приватне життя мера, ні приватне життя його родини. Основна мета публікації – розказати про корупційні схеми, з якими пов’язаний мер Чернігова та в які він свідомо втягує свою родину.

Звертаємося до Владислава Атрошенка з вимогою не маніпулювати думкою, не перекручувати факти, не переводити увагу на особисте, а конкретно прокоментувати корупційні моменти, які ми описали (з доказовою базою, витягами з реєстрів, документами), безпосередньо пов’язані з ним.

Окрім того, ми підготували та скерували офіційного листа від нашої редакції на адресу Національного антикорупційного бюро України з проханням провести розслідування щодо наведених у публікації ознак корупційних фактів.

Редакція ЧЕline

Ще статті по темі

7 коментарів

  1. а можна ссилку на цю публікацію?хочу особисту думку скласти.

  2. …мэр обиделся на «недостоверную информацию» о своей дочке в ЧенЛайне. Если информация неправдивая, то даже и я извинюсь перед мэром за автора. Конечно, если Атрошенко поймёт, что своими ТРЁХКРАТНЫМИ ценовыми накрутками НА ВСЁ К ЧЕМУ ОН ПРИКАСАЕТСЯ (или и это с т.з. мэра «неправдивая» информация?), он сам провоцирует волну ненависти черниговчан к себе…

    МЭР ДОЛЖЕН МЕНЯТЬСЯ. …либо уйти.
    Компенсировав карманам Громады Чернигова нанесённый ущерб.

  3. А что думают «шановні депутати», народные избранники? Импичмент, как средство изменения ситуации, пока ещё никто не отменял.

  4. И в Генеральную прокуратуру направить надо ещё. Такого мало не бывает.

  5. Дибилизм полнейший!!!!Да такому меру спасибо нужно сказать,да срать какая там корубция главное,что город оживать и процветать начал при Атрошенке,он то может и отмывает деньги но и для людей что то делает,не на столько нагло и подло как другие тупо все себе в карман.Лучшего мера в Чернигове нет не было и не будет ни когда.

  6. Коментатору выше.

    «Зато хоть что-то делается.»

    Да и вы явно не из штатов пишите. Максимум из соединенных штанов…
    Жители штатов такой бред бы не писали. Там с законом все строго.
    Да и в штатах бы уже 3 раза посадили таких деятелей.

Back to top button