Суспільство

Правила успіху: відомі чернігівці розповіли за рахунок чого досягають «перемог»

Успіх це те до чого ми ідемо все своє життя. Критерії значимості  результатів досягнення успіху для кожного різні так само які і шляхи.

ЧеЛайн вирішив при відкрити завісу і дізнатись, що дає сили для шляху вперед.

Відомі чернігівці, які досягли успіху на тому чи іншому поприщі, розповіли те, що давало їм наснагу в боротьбі за «місце під сонцем».

 Ганна Арсенич-Баран, письменниця, голова чернігівської обласної організації НСПУ

«Блокнот весь розписаний, і на кожен день маєш якісь певні завдання, які мусиш зробити до вечора. Це мабуть запорука просування вперед.

Намагаюся лягати спати не пізно і вставати рано, щоб все встигати. Але головне, що дає результат це робота, робота і ще раз робота. Вона тримає мене в тонусі. Ти розумієш, що якщо в тебе багато доручень, то мусиш їх виконати.

Ну і звичайно допомагає постановка перед собою якоїсь мети. Коли є ідея, то ти прагнеш її втілити. І ця ідея вона тебе акумулює і підтримує. Працездатність забезпечується завдяки тій меті.  Вона тримає і фізичне здоров’я.

Добре дає наснаги хороший душевний відпочинок з родиною, відпочинок на природі, на свіжому повітрі. Це така собі зарядка, як  тієї батарейки,  і далі вже можна працювати».

Валерій Куліч, підприємець, депутат чернігівської обласної ради

«Напевно не відмовлятись від мети яку ставиш перед собою. Я звик жити в робочому ритмі. Це комплекс всього – десь підтримує родина, десь додає бадьорості спорт, фізкультура тощо. Успіх приходить тоді коли до нього ідеш»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Після ролику «співочого поліцейського» на дільницю в Ніжинське виїжджала перевірка

Сергій Гривко, народний депутат України

«Вважаю самий правильний і корисний навик це наполегливо і невпинно працювати. І тоді результат буде, незважаючи ні на що. Якщо ти бачиш, що ти хочеш досягти, то відповідно потрібно невпинно працювати, незважаючи на будь які проблеми, які як правило роблять людину сильнішою.

Потрібно горіти бажанням. І кожен крок який ти робитимеш,  наближатиме  тебе до цілі. Це внутрішнє полум’я можна порівняти з паливом, що змушує працювати двигун. Якщо його немає,  то нічого не буде».

Ольга Бібік, спортсменка, фіналістка Олімпійських ігор

«Успіх починається з саморозвитку. Завжди шукаю, щось нове, щось цікаве. Головне не лінуватися. Потрібно по максимуму виключати з життя різноманітні соціальні мережі, адже все це «затягує» не дає сконцентруватись на меті.

В мене успіх часто проходить через якісь власні страхи. Я їх долаю, і тоді чогось досягаю. Важливо побороти страх, переступити через нього.

Шукайте ваш успіх у ваших страхах. Потрібно ризикувати, робити те чого боїтесь і досягнете задуманого»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button