Суспільство

Протягом жовтня проведено 12 перевірок з метою виявлення неоформлених працівників

Наразі тривають спільні перевірочні заходи, які проводяться спільно Головним управлінням ДФС та Управлінням Держпраці у Чернігівській області з метою легалізації ринку праці у регіоні.

Протягом жовтня було проведено 12 фактичних перевірок щодо виявлення неоформлених найманих працівників на території будівельних майданчиків, розташованих у Чернігові, Ніжині та Ніжинському районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині офіційно 42 мільйонери, – ДФС

Проведені перевірки показали відсутність порушень трудового законодавства з боку роботодавців. Перевіряючим були надані усі необхідні документи, що підтвердили належне оформлення трудових відносин.

Крім того, на території Лосинівської cелищної ради Ніжинського району була проведена роз’яснювальна робота з питань легалізації праці та дотримання роботодавцями норм трудового та податкового законодавства під час нарахування та виплати заробітної плати. Результатом цього стало повідомлення про прийняття на роботу 17 працівників.

Головне управління ДФС у Чернігівській області рекомендує роботодавцям, які використовують найману працю без належного оформлення трудових відносин, забезпечити  виконання вимог трудового законодавства. Обов‘язковою умовою правильного оформлення новоприйнятого найманого працівника є своєчасне повідомлення про їх прийняття на роботу органу ДФС.

 Джерело: ГУ ДФС у Чернігівській області

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button