Суспільство

Проєктанти показали будинок Атрошенка в центрі Чернігова (Фото)

У центрі Чернігова (навпроти скверу імені Хмельницького) споруджений елітний будинок, що належить міському голові Владиславу Атрошенку. Попри те, що територія є історичною частиною міста і там заборонені будівельні роботи, це чомусь не завадило спорудженню будинку.

Проєктанти опублікували ескізи цього будинку у Facebook. Утім, через кілька годин допис із фотографіями зник із соціальної мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Атрошенка в центрі Чернігова збудували будинок

У дописі проєктантів ішлося про те, що це двоповерховий дуплекс, на дві родини, в сучасному стилі загальною площею 1000м2, гараж на 6 авто, господарський блок, спортзал, прибудинковий сад.

Перший поверх у планувальному рішенні несе об’єднавчу функцію. Він дозволяє всій родині зібратися у вітальні, залі або в їдальні.

На другому поверсі розташовані приватні покої: дві дитячі кімнати, господарська спальня з окремими санвузлами та гардеробом, а також вихід на терасу.

Планувальне рішення житлового блоку будинку віддзеркалено, таким чином кожен окремий блок має свій самодостатній функціонал. Із заходом сонця будинок автоматично вмикає підсвічування фасаду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button